Tweede Kamerverkiezingen”2017”

Zo zie ik dat als een heel serieus onderwerp. Vooral dat ik zelf ga stemmen voor een politieke partij in de tweede kamer!

Oproepje: Ga allemaal mee stemmen met mij! Bijna elke partij is goed behalve de PvdA en de VVD vind ik!!! Zo ben ik echt heel ontevreden over hoe die partijen met mensen met een bijstand uitkering, lage inkomens en de mensen met een modaal inkomen omgaan.

Nu niet boos gaan worden als ik dit zeg. Maar zo bekijk ik hetAfbeeldingsresultaat voor smileys.

Jullie kunnen nu twee dingen gaan doen. Mocht ik in jullie ogen wat te grove uitleg geven in mijn blog, dan mogen jullie de pagina verlaten, of als je mijn mening wil weten dan mogen jullie verder lezen!!!

Dus wil ik tegen iedereen die ontevreden is over financiën en gezondheidszorg zeggen: ga stemmen! Dat meen ik echt serieus. Waarom? Vooral om te laten blijken dat je geen dief uit je eigen portemonnee wil zijn.

Na al die jaren crisis voelen de beloftes over het geld wat je wekelijks mag besteden als een leugen!

Het krantennieuws of het nieuws op de televisie geloof ik al helemaal niet meer als het om de partijen PvdA en VVD gaat!!! En maar heerlijk blijven roepen het gaat goed met de economie. Ja, ja, ja! De burgers zien daar echt niks van terug, al roepen ze volwaardig dat dat wel zo is!

Nee! Wilbert Vis weet wel beter!

Ik ga op een linkse partij stemmen!!! Een partij die duidelijk zegt “Je krijgt loonsverhoging!” En je ziet het op je loonstrookje terug! Wat gebeurt er met de mensen die niet gaan stemmen? Heel simpel! Die stemmen gaan verloren. En er is maar een feit: de PvdA en VVD lachen in hun vuistje! Wat zij zijn toch de grootste partijen!

Ik zou zeggen: doe er iets mee en voor degene die wel bij die twee partijen zitten, denk er eens ontzettend goed over na om van partij te wisselen!

En je helpt ook naar mijn gevoel de mensen die het vele malen slechter hebben dan de mensen die financieel onafhankelijk zijn!!!

Jaha Wilbert houdt het liever mild op papier. Maar van binnen barst ik van woede en frustraties!!! Vooral net dat ik mijn stempas in ontvangst heb mogen nemen. En wanneer ik het op het nieuws zie of in de krant lees begint het bij mij te borrelen!!!

En kan ik het nog moeilijk van mij af zetten!!!

Het is maar goed dat jullie niet kunnen horen hoeveel boosheid ik er uit floep als ik alleen ben of bij familie. Ja, mijn moeder heeft het dan zwaar te verduren met mij! Daarom ben ik blij dat het nu eens voor de lezers aan het licht komt! En dat ze van mij lezen dat ik het ook zwaar heb. Nog belangrijker: dat niks vanzelf gaat als je geen actie onderneemt.

Dan zal dit Nederland jaar na jaar hetzelfde blijven! Zonder te beseffen dat het in de “gulden tijd” normaal was tot redelijk goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>