Ideeën voor vaste relaties en lat-relaties

Zo kennen jullie hoogstwaarschijnlijk Yvonne Jaspers van Boer zoekt Vrouw?

Ja dat volg ik vol enthousiasme. Ik heb voor Yvonne een aantal ideeën betreft vervolgprogramma’s als het programma Boer zoekt Vrouw weer afgelopen is. Of meerdere programma’s zou willen presenteren op relatie gebied. Zoals boerin zoekt een man in Nederland, met of zonder beperking?! Of een speciaal programma: vrouw/man met of zonder beperking zoekt een vaste relatie of lat-relatie!? Dat zou voor die categorie heel leuk zijn als daar werkelijk een t.v. programma voor komt. Dat zegt mijn gevoel! Zelfs mannen zonder beperking hebben moeite om een vrouw te vinden. Dat zie ik zondags bij het programma Boer zoekt Vrouw. Een van die boeren gaf al aan dat hij het heel bijzonder vindt dat zoveel vrouwen alleen al op hem gereageerd hebben. Dan zit hij al sowieso in een luxe positie! En hij weet dat hij goed in de markt ligt bij heel veel vrouwen! Wie wil dat nu niet!? Zo wil ik ook wel heel graag weten hoe ik in de markt lig! Bij mij is het wel wat moeilijker als vrouwen niet direct zijn met opmerkingen, en gedragen zich heel vriendelijk maar praten niet over hun vrijgezelle leven. Bijvoorbeeld “Wat zie jij er goed uit, heb jij al een relatie of ben jij nog vrijgezel?”

Dat soort opmerkingen of vragen mis ik echt bij vrouwen die ik dagelijks tegen kom!!!

Daarom zou een t.v. programma, over dating mij heel goed uitkomen. Als ik een kans krijg om er aan deel te nemen zou ik het met beide handen aangrijpen! En zou ik ontzettend benieuwd zijn hoeveel brieven ik zou krijgen.

Ook zou er een leuk platvorm kunnen komen via internet. Mannen of vrouwen die graag een lat-relatie willen of een vaste relatie willen hebben. Bijvoorbeeld het onderdeel mannelijke bloggers of vrouwelijke bloggers die een foto zien en die persoon aantrekkelijk vindt, om dan een mailtje te sturen naar hem of haar. Dat lijkt mij ook een leuk idee als website! Dus heel eenvoudig surfen op internet en dan die persoon een mailtje sturen.

Nu mijn vraag; wie heeft er nog meer interesse om die actie te ondernemen?

Zo probeer ik jullie op goede en leuke ideeën te brengen. Voor mensen die alleen zijn zat zijn of een gelegenheid zoeken met een vrouw of man waar ze een gezellige afspraak mee kunnen hebben!

Stiekem hoop ik echt dat er door mijn actie iets gebeurd waar ik een “wauw” gevoel van krijg!

En vooral of er heel veel belangstelling naar is!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>