Man van de handel

Je bent een serieuze ondernemer of je bent het niet!

Ik vind zelf dat ik  een serieuze ondernemer ben. Als ondernemer heb ik ontzettend veel respect voor Roy Donders betreft mentaliteit, doorzettingsvermogen en creativiteit. Alles maar willen doen en willen uitproberen als de man van de handel Chapeau!!!

Daar kan ik nog ontzettend veel van leren!

Ja het is natuurlijk knap als je een groot netwerk hebt en je wordt buiten dat netwerk ontdekt! Ja, ik volg zijn nieuws op de voet! Het is spraakmakend en vol humor! Maar wel zoals hij zelf ook daadwerkelijk is! Niks fake! Als hij zo door gaat kan hij nog vele malen groter worden dan dat hij nu al is. Nee, dat bedoel ik niet om te slijmen maar als je iemand echt goed volgt en alles goed bekijkt zie je die persoon iedere uitzending van de afgelopen paar jaar echt groeit is! Hij springt er nu al uit met zeker drie ondernemingen die heel veel succes hebben zoals zijn kledinglijn met zijn vriend samen, en natuurlijk zijn zangcarrière met entertainment. En sinds afgelopen vrijdag gaat hij ook nog een stem in de nieuwste smurfenfilm inspreken.

Waarom hij mijn grootte idool is waar ik mij aan vastgrijp betreft ondernemerskwaliteiten? Omdat het mij ook wel leuk lijkt om met een paar ondernemingen beroemd te worden! Maar dan niet noodzakelijk op tv maar eerder via internet! Dat zou het enige verschil kunnen zijn. Maar ik zie mijzelf dan niet als zanger maar als iets van vlogs of reclametekst inspreken, of ergens ook als een bepaald typetje een tekst inspreken. Ja, dat kan van alles zijn! Van strips, digitale boeken of workshops e.n.z. Ja, betreft Roy ben ik natuurlijk een laatbloeier! Hij is natuurlijk een stuk jonger dan ik en heeft met zijn eerste onderneming na een paar jaar al succes! Zo doe ik er natuurlijk wel jaren over om een heel klein stukje van zijn taart te krijgen betreft inkomsten. Ik weet zelf ook wel dat ik bij lange na niet zo succesvol als hem ga worden. Maar ik geef nooit op en wacht vol smart af totdat iemand mij ontdekt en vraagt of ik iets kan instuderen of wil promoten wat dan via het internet gaat.

Misschien open ik wel een webshop?! Ja echt voor mijn branche zijn er keuzes genoeg! Zo mag ik natuurlijk nu al heel trots op mezelf zijn, dat ik zeker weet dat het met mij goed komt maar ik weet nog niet wanneer!

Wat zou jij liever willen? Werken voor een baas, of als zelfstandige?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>