Meer mensen overleden in een hele korte tijd!

Er zijn bekende mensen overleden waar ik ontzettend veel waarde aan hecht!

Ja dat is ontzettend egoïstische! Dat had niet en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Daar heb ik nu nog ontzettend veel moeite mee!!!Het zit te diep in mijn bewust zijn.Hopelijk zal ik het van mijn afzetten.Zo ga ik binnen kort naar een psygoloog!Want met mijn gaat het helemaal niet goed.Zo heb ik daar naast veel te veel last van mijn hoofd en mijn spieren!Dat ik met dat probleem al te lang rond loop!

Jammer dat mensen met een lichte of zwaardere beperking er vele malen meer last van onder vinden dan mensen die geen beperking hebben!Ik wil niet zeuren maar we hebben het wel over het onderwerp dood gaan!!!Ik hoop dat ik mij straks er over heen kan zetten.Want ik verdien ook een eerlijk leven!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>