Herken ik beperkingen bij anderen?

Meestal herken ik wel of iemand goed in zijn vel zit!Of bij mijn zelf!

Aan lichaamstaal of gezicht uitdrukkingen kan ik mij wel eens aan storen.Als mensen vaak negatief zijn,dan komt dat in mijn onbewuste. Zo kan dat bij mij tot kwaad en erger worden.Dat ik zelf dan ook niet meer zo heel vrolijk kan zijn.Natuurlijk heeft iedereen wel eens een vervellende dag.Dan is het belangrijk om je eigen wat buiten te sluiten dat jezelf tot rust kunt komen.Zo ben je dan niet zo vervelend voor anderen.

Zo is mijn beperking ook dat ik heel rustig ben .

En iets overweeg als ik iets vertel of een opmerking plaats.Dus ik luister eerst vaker want mensen zeggen of te vertellen hebben.Mijn gevoel zegt heel vaak dat ik niet serieus genomen word in de maatschappij.Omdat ik zo weinig praat!Door dat ik eerst te overdreven was krijg je vaker kritiek en als je dan om kijkt weet niemand van niks meer!Daarom ontwijk ik vele male vaker negativiteit! Anders word je van zelf gek en kan je niet meer normaal leven!Hoe ik gemerkt heb hoe andere in elkaar zitten.Dat doe ik dan om wat rustig te praten dat alleen die persoon dat hoort als ik iets tegen hem of haar zeg.Het is niet belangrijk dat iedereen mee kan luisteren.Om je bij andere dan ook stiekem populair te vinden.Nee kijk maar bij mij.In het begin had ik het voor mijzelf ook helemaal verpest!!!

Daarnaast is het altijd al moeilijk voor mij geweest om vrouwen te begrijpen.Het is eigenlijk zo uit de hand gelopen dat ik niet zo goed met vrouwen van mijn leeftijd kan praten.Alleen maar gewone gesprekken.

waar ik eigenlijk wat meer uit wil krijgen zoals een relatie.Ja dat zie ik nu wat meer als een trauma?!Ja dat kan ook een beperking zijn of worden.Zonder dat je daar jaren terug last van had!Maar ja je word steeds ouder.Dus je kan dan van een relatie met een vrouw wat meer verlangens voor krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>