Oranje is beter als de Rode duivels?

Wat vind ik nu van Oranje na het opstappen van de bondscoach Danny Blind?

Zo volg ik de Nederlandse bondscoach al heel lang. Persoonlijk vind ik hem niet hoogwaardig voor het Nederlands elftal! Wel neem ik vooral mijn petje af voor Van Gaal in 2015 bij Oranje. Als je ziet wat hij in korte tijd presteerde, dat was echt wel knap!

Of we krijgen Van Gaal weer terug waar ik nog twijfels over heb, of onze Ruud Gullit!

Ik verwacht het laatste want het interview was heel duidelijk, en het ziet er voor mij logisch uit wat Ruud vertelde over de keeper! Dat de keeper maar moet doorgeven aan de spelers dat hij die bal niet terug wil krijgen. De spelers weten dan dat ze vooruit moeten blijven spelen. Dat hij dan assistent word met Ten Kate.

Ja dat vind ik een heel verstandig besluit!

Want ze zijn allebei wel duidelijk naar de spelers toe! En vooral zeker goed op elkaar inspelen! Zoals ik die trainers ken verwacht ik dat het helemaal goed zal komen met Oranje!

Sorry maar de Rode duivels vind ik persoonlijk vele malen beter.

Hun spelers ken ik ongeveer net zo goed als het Oranje elftal. Ik vind dat je bij de Rode Duivels geen mindere spelers in hun elftal ziet spelen! Ze spelen vele malen vaker naar voren in plaats naar de keeper toe! Rode Duivels – Rusland kon ik meer van genieten!

Ook is het zo dat de Rode Duivels meer wedstrijden winnen!

Het gaat natuurlijk over goed naar elkaar luisteren en wat meer creatieve voetbalbewegingen die een speler een andere speler de verkeerde kant op stuurt! Ja, dat kunnen de Belgen heel goed!!!

De Rode Duivels zie ik nog wel naar Rusland gaan!

Nederland heel misschien maar dan moet Ruud heel snel gaan opschieten als assistent met Henk Ten Kate samen!

Ja zo heb ik daar een andere kijk op, zover ik dat weet dan iemand zonder een beperking!

Wie kijkt hier anders tegen aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>