Positief uit een psychologische klacht komen:

Nu zit ik in de ziektewet, doordat ik depressief ben in mijn hoofd en dat ik rugklachten heb ervaar ik dat dat alles met stress te maken heeft!!!

Hoe dat ontstaan is, heeft vooral met de verkiezing uitslag te maken! Dat de VVD weer de grootste partij geworden is! Zo is het heel fijn voor mij en voor andere dat ik ga proberen positief te zijn! Mijn eerste stap in de goede richting heb ik al gezet. Om mijn baas mede te delen dat ik maandag over drie weken weer kom werken!

Wat heeft het voordeel voor mij betreft werken.

Dat ik weer in een normaal ritme kom. En dat ik wat meer energie krijg. Zoals meer gaan lopen tijdens het mooie weer. Wat je anders niet zo snel zal doen. Wat meer bezig zijn dat je spieren weer los kunt maken. Weten waar je aan toe bent. En andersom dus ook de werkgever! Als de werkzaamheden anders verlopen kun je er altijd nog over praten. Ook heb je nog dagen vrij staan om daarna nog je gedachten te verzetten en iets leuks te gaan doen. Want in de ziekte wet komt dat er niet echt van!

Waar ik nu nog aan kan werken om straks zo prettig mogelijk te werken en met andere om te gaan is?

Dus mijn hoofd helemaal leeg te maken. Misschien toch maar wat vaker naar een psycholoog gaan. Proberen geen alcohol te drinken of nul komma nul procent pils te drinken!

Nog heel lang naar de fysiotherapeut gaan! Dan voor mijn rug, mijn nek, en mijn schouders. Betreft de hoofdpijn en kiespijn ook binnenkort naar de mondhygiëniste gaan! Dus al die behandelingen willen hebben om dan bijna geen stress meer te ervaren!

Toch maar weer wat vaker begrijpen hoe je jezelf voelt en wat je er aan kunt doen om je leven er zo aangenaam mogelijk te maken. Al is dat meestal makkelijker gezegd dan gedaan.

Zo lang je maar niet te vaak stil staat bij moeten, moeten, moeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>