Er wonen veel Families met de met de achter naam Vis in Nederland!

Mijn familie en achterfamilie is niet zo’n groote familie!

Ik ken meer een beroemde achterfamilie in Den Bosch: Jan Vis artiesten en amusementsbureau. Verder weet ik maar heel weinig over mijn achterfamilie! Nu heb ik nog een peetoom, peettante, en een tante, drie neefs en twee nichtjes van mijn vaders kant. Daar werd ook geen familiereünie van de achterfamilie gehouden dus weet ik daar niet zo heel veel van.

De familie van mijn moeder is wel groot. Vooral haar eigen broers en zussen. Bij die familiereünie was ik wel bij. Zo was ik ook wel eens bij een achteroom en -tante geweest een paar keer.

Ik ben niet zo heel vaak bij familie of achterfamilie op bezoek geweest.

Dat komt omdat het grootste gedeelte van onze familie niet uit Brabant komt! De meeste familieleden komen uit Noord Holland en Zuid Holland. Helaas was er met nichten en neefs meestal geen contact omdat ze te veel verschillen van mij en vooral nog omdat ze een heel druk leven hebben.

Zo weet ik niet hoe het geweest zou zijn als ik wat meer met hun zou optrekken?

En of er dan vaker dezelfde interesse zou zijn. Betreft hobby’s, dagjes weggaan, uitgaan. Ik geloof dat ik niet de enige ben die heel weinig contact heeft met nichten en neefs, en ooms en tantes.

Ik ontmoet de laatste tijd wel eens wat zussen en zwager van mijn moeder. Omdat ze dan bij mijn moeder langs komen voor een paar dagen. Dat gebeurt de laatste jaren wel wat vaker!

Hoe hecht zijn jullie met je eigen familie, ooms, tantes, nichten en neefs en achterfamilie?

Ja, zo vind ik het wel leuk om die reacties van jullie te horen. Hoe jullie daar mee omgaan. En waar die families dan ergens wonen.

Hopelijk hebben jullie mijn blog weer mooi gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>