Wat heb jij met het paasweekeind gedaan?

Hoe heb jij het paas weekeind beleefd? Kon jij die dagen goed invullen en heb jij je niet verveeld? Of heb jij nog iets bijzonders gedaan tijds het paasweekeind?

Mijn paasweekeind begon al vroeg op goede vrijdag. Toen zijn we met de hele familie uit eten geweest. Bij Ome Jan in Oisterwijk.

Wat ik van die avond vond.

Het restaurant waar wij uit eten waren geweest beviel ons uitstekend! Het is een uitstekende locatie bij het Oisterwijkse ven! De kaart was ook uitgebreid! Met leuke spreuken zoals “zeg maar nee dan krijg je er twee.” Dat waren twee broodjes kroket. Of een nagerecht zoals een “koekenbakker.” Warme wafels met kersen en slagroom. Ik had een tomatensoep en een Sjefkesburger met friet. En een cappuccino na. Zo vind ik dat het een aanrader is voor iedereen! Je wordt daar ontzettend welkom geheten en ze zijn daar heel netjes en correct. Iedereen die wij spreken mag dat horen! De volgende keer gaan wij weer naar Ome Jan.

Ben jij wel eens uit eten geweest tijdens bijzondere dagen?

Deel jouw ervaring als jij dat leuk vindt. Voorbeelden:

-Wat ging er zoal goed?

-Waar was je te spreken over?

-Wat wil je verbeterd zien?

-Hoe was het welkom?

-Hoe was het eten?

-Zou je iets zeggen en feedback geven?

-Zou je nog een keer daar gaan eten?

-Of zou je niks zeggen en daar nooit meer gaan eten?

 

 

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>