Wie is Wilbert Vis?

Ik ben Wilbert Vis, ik ben 42 jaar en heb een licht verstandelijke beperking en autisme. Ik woon zelfstandig in een appartement in Berkel-Enschot. Dit valt onder de gemeente Tilburg. Ik ben ondernemend, ik ga zo nu en dan alleen op vakantie met singlereizen want reizen maken doe ik ontzettend graag! Meestal het liefst binnen Europa. Als ik straks meer geld te besteden heb zou ik graag ook een paar landen buiten Europa bezoeken zoals Dubai of verder weg naar Australië. Ik spreek regelmatig af met familie en ik werk 24 uur per week bij een supermarkt. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, darten op t.v. volgen, dagjes weg, op een terrasje zitten, naar de film, kroeg of disco gaan.

Mijn blog.

Voor het schrijven van mijn blog krijg ik hulp bij het verzinnen, schrijven en posten van leuke blogs. Mijn blogs gaan onder andere over mijn vrije tijd, mijn werk en de dingen die me bezig houden. Maar ook hoe ik mezelf zie, hoe ik anderen zie en hoe ik ontwikkel. Ik zou het zo leuk vinden als mijn blog door veel mensen gelezen wordt. Dit blijkt in de praktijk veel moeilijker dan ik vooraf dacht. Het verzinnen van een onderwerp dat veel mensen aanspreekt is voor mij niet zo makkelijk. Samen met mijn hulp probeer ik leuke onderwerpen te verzinnen en een mooie blog te schrijven! Soms schrijf ik nog weleens blogs in mijn eentje, bijvoorbeeld wanneer mijn hulp op vakantie is.

Wat wil ik met mijn blog bereiken?

Met mijn blog wil ik een divers publiek bereiken, zowel mensen met als zonder verstandelijke beperking. Het is natuurlijk leuk als de onderwerpen waar ik over schrijf de lezers aanspreekt. Dus iedereen over de hele wereld is van harte welkom! Nu zie ik teksten schrijven als hobby maar uiteindelijk wil ik daar mijn geld mee verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>