Allsafe mini opslag.

Ik heb zelf een opslagruimte die bij mijn appartement hoort.

De grootte van mijn opbergruimte is 16m3 (kubieke meter). In deze ruimte heb ik staan: twee containers, een terras set, een kastje, een matras en een fiets. Ik heb nog net genoeg loopruimte om mijn spullen er uit te halen.

Voor de lezers die geen opslagruimte hebben, heb ik informatie opgezocht over opbergruimtes. Zo kwam ik uit op ‘Allsafe mini opslag’ opbergruimtes, deze hebben vestigingen door heel Nederland.

Hier kun je zelf de grootte van de opslag box uitkiezen.

Een ruimte van 9 kubieke meter kost ongeveer 39 euro per maand. Als je gekozen hebt welke grootte je wil, dan kun je gratis je spullen op laten halen. Als je de box eenmaal huurt, kun je er elke dag van 6:00 tot 23:00 terecht. De opslagruimte word 24 uur per dag bewaakt om diefstal te voorkomen. Mocht je na het lezen van deze blog graag een opslagruimte voor jezelf willen. Plaats dan een leuke reactie onder deze blog en dan kies ik één gelukkige lezer uit (op 30 april) die een €100 tegoedbon krijgt voor Allsafe mini opslag!

Actie is niet meer geldig!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>