Een bucketlist van mij!

Bucketlist

Mijn bucketlist kun je van jaar na jaar veranderen vind ik! Maar het hoeft geen waarheid te zijn! Want je kunt wel iets heel graag willen bereiken en aan de toekomst willen werken. Ik heb geen vast patroon voor een bucketlist, dus hij kan nog weleens veranderen!

Toen ik vijftien jaar was hoopte ik met paardensport uit te groeien naar springruiter of hoger te komen met dressuur rijden. En op mijn 34 jaar wilde ik graag professioneel darter worden. Of professioneel bowler! Op detailhandelsgebied hoopte ik verder te komen van aankomend verkoopmedewerker tot minstens verkoopspecialist of afdelingschef/manager van een foodketen of nonfood keten!

Opleiding

Omdat ik ontzettend leergierig was in allerlei vakken en vooral meer talen wilde leren zoals Engels, Spaans en Nederlands! En ik het heerlijk vond betreft mijn status aan diploma’s! Eigenlijk wist ik het wel dat ik die diploma’s nooit zou gaan halen, dus dat was de realiteit! Maar dat was toen nog moeilijk te geloven of te begrijpen omdat ik het niet wilde accepteren van mezelf.

Geluk en dromen

Ik wilde al vanaf mijn 21ste jaar financieel onafhankelijk zijn. Een vrouw vinden en dat zij kinderen krijgt! In een mooi vrijstaand huis wonen en ook het liefst een extra huisje in het buitenland. Twee mooie sportwagens en heel veel vakanties mogen beleven met het hele gezin! Met twee tot wel vier kinderen van ons samen!

Nu ben ik inmiddels al 43 jaar oud! Als ik het dan financieel goed krijg met een hele lieve vriendin en misschien toch nog kinderen krijg blijft voor mij nog twijfelachtig. Maar naar een paar dromen leef ik gewoon nog uit. Dus het financieel goed hebben en in ieder geval een hele lieve vriendin vinden die ik kan vertrouwen!

Op mijn bucketlist

Een eigen uitvinding doen, een app op de markt brengen of super door vrouwen verwend te worden!