De groeten van max.

De groeten van Max is een t.v programma.wat over vakantie reizen gaat.

Die niet soepel verlopen . Ik vertel jullie wat mijn beleving is.Heel vaak komen er vervelende klachten uit ! Voorbeelden waar klachten uit kunnen ontstaan .En tips krijgt om te voorkomen, zijn dan. Let heel goed op de voorwaarden.Voorwaarden zoals, is het een bekend bedrijf.Met goede reviews en is het bedrijf bekend aangeschreven.bij een bekende branche.

 Uitzending van Maandag 7-8” 2017.

Heb ik ook onderwerpen gezien bij de groeten van Max zoals een bel bundel van Tele 2 abonnement dus buiten de zones via Europa vliegen denk dan aan zoveel M.B geheugen verbruik van je mobieltje ! Gebruik voor gesprek kosten die kunnen oplopen tot wel liefst 100 euro bel kosten wat on terecht kan zijn als je niet goed voorbereid op vakantie wilt gaan.Dus on verwachten kosten kunt krijgen her en der!

Dus zoek ieder onderwerp heel goed uit!

Zo zijn er heel veel voorbeelden te noemen zoals vervoermiddel bus,Cruiseschip,vliegtuig.Die allemaal bij de branche verenigingen horen aangesloten te zijn.Want als je iets anders boekt dan word het een heel lastig verhaal mocht het niet naar jou wens zijn! En moet je een recht zaak gaan houden waar je niet vrolijk van word en is het op eens een heel lastig verhaal geworden!

Ook andere voorbeelden worden in die t.v uitzending genoemd!

Even als voorbeeld in de t.v uitzending van maandag 7-8. Ging een gezin met een paar puber kinderen op reis naar Spanje. Die kinderen van negen en elf jaar oud wilde naast elkaar in het vliegtuig zitten.Dus er werd gevraagd of hun in rij negen vlak voor de nooduitgang mochten gaan zitten.Nee zei het vliegtuig personeel je hoort een rij terug te gaan zitten.

Die moeder hield hun in de gaten maar dat mocht zei niet dus kreeg een waarschuwing.Zei kwam in actie wat ze vond de communicatie naar haar toe onterecht. De stewardess van Transavia ging gelijk met de piloot in gesprek en ze kreeg een waarschuwing brief en haar man nam het voor haar op en kreeg toen ook een brief bij een nog pittige waarschuwing ! En haar man kwam op een waarschuwlijst .Die moest elke keer voor hij in het vliegtuig ging zich melden of hij  wel mee mocht.

Ja ik vind dat een rare beslissing.

zeker als je twee jaar op die lijst moet staan terwijl er niks gebeurd is? Het probleem met een korreltje zout opgelost had moeten worden. Nog erger is de zwarte lijst dan mag je helemaal niet meer met een vliegtuig mee.

Nog een anderen voorbeeld.

Jaren lang ging het goed om als alleen staande op vakantie te gaan met een Cruise schip.Tot aan de dag van vandaag dat je niet zomaar alleen op Cruise kan gaan om dat het commerce  is geworden meer winst willen maken voor die organisatie! Dus ga je met ze’n tweee”n dan betaal je je eten voor twee personen en drankjes en nog veel meer wat hun voor twee personen meer aan verdienen dan alleen.Vandaar die regel.Dus veel minder winst maken voor een persoon! Hun moeten naar mijn mening flink achter de oren krabben want ik reis ook ontzettend graag en reizen maken moet voor mensen geen belemmering zijn!

Wat interesseert mij het meeste in dit t.v programma?

Zowel even er op terug te komen wordt met respect behandeld als je op vakantie gaat en er een hoop geld voor betaald ! En hoe sneu het voor andere mensen is leer van hun fouten.Wat er tijdens het t.v programma besproken wordt!

Wie van jullie gaat er ook heel graag op vakantie?!

Dan raad ik jullie zeker aan om naar deze t.v uitzendingen te kijken betreft reis idee’n zonder fouten te maken. Vooral zorgeloos op vakantie te gaan en te genieten van je vakantie reis!

Wat kunnen jullie nog op mijn antwoorden of vragen geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>