Galileo,Experimenten die ik belangrijk vind!

Waar ik benieuwd naar ben is jou interesse  aan onderwerpen van Galileo?

 

Dit zijn de onderwerpen Wetenschap,Proeven,Experimenten. Stel bijvoorbeeld de vraag bij jezelf kan ik uit al die onderwerpen een top 3 lijstje maken? Zo ja wat vind ik dan de aller mooiste youtube films die over de onderwerpen Galileo gaan? Het mag ook de meest irritante top drie zijn.Dus dan bedoel ik als voorbeeld over de dagelijkse reclame’s die leuk zijn om te kijken of de meeste irritante reclames die je wel goed bij blijven waar een onderwerp over gaat.Dat is meestal het doel om iets irritant’s te presenteren!?

Voor mijn zelf ga ik ook een top drie positief en een top veertig negatief laten zien met voorbeelden er bij wat ik van een onderwerp vindt.

Nu zal ik jullie vertellen over  iets presteren van de uitzending  van Galileo, in Delft de opdracht met duotape een brug over het water maken dus de grachten van delft. Uitleg brug maken! Je gebruikt dan van dat hele brede zwart,gele tape. En een hoop stokken voor het geraamte van de vorm voor de brug.Als eerste werd er bij de t.u in Delft de tape getest.Door verschillende manieren om de tape eerst ergens vast te maken en er als vervolg op te gaan staan of  te gaan lopen.Toen was de duotape goed gekeurd om het experiment uit te gaan voeren. Er gingen honderden rollen duotape,in de die brug constructie! Eind resultaat Die vijf jongens die aan de brug hadden gebouwd lieten eerst die vrouw van het interview over de brug naar de over kant gaan. Het verbaasd haar dat ze het gehaald heeft. Toen mochten die vijf bouwers er op even een voor een en toen met ze allen en op het midden van de grachten stil staan om het gewicht te bepalen.Uit eindelijk ging alles goed!

 

Hier onder zie je wat experimenten! Wat is jullie voorkeur?