Handelen in mogelijkheden!

Zo handel ik al weer een paar weken naar mogelijkheden!

zins ik uit de ziekte wet ben! Nu ik weer volledig mijn uurtjes kan draaien bij mijn werkgever van 24 uur in de week. Doet het mij toch van de ene kant goed. Wat ik zie voordelen bij een werkgever! Sport activiteiten op je eigen niveau. Daar bedoel ik mee producten tillen dozen, kratjes, karretjes en nog veel meer! Om je eigen te bewegen en energie er uit te halen.

Ik geef jullie nog meer mogelijkheden die je gratis kunt benutten bij een werkgever. Met mensen samen werken. Dus niet eenzaam zijn. En afleiding zoeken bij je collega’s! In de kantine heerlijke warme drankjes gratis benutten en fruit wat je gratis kan pakken.

http://geluksdoctorandus.nl/gratis-cursus-geluk-kun-je-leren/twaalf-geluksactiviteiten-die-aantoonbaar-effectief-zijn/doelgericht-handelen-en-doelen-kiezen/

Wat is het voordeel als je thuis komt van je werk?

Als je alleen woont en je hebt het druk met andere taken. Vind ik toch wel fijn om alleen te zijn! Als je samen met een partner woont ,heb je nog altijd veel verplichtingen. Zoals je vrouwtje de meeste zaken wil of kan regelen. Je zult zo wie zo nooit ruzie hebben als je alleen woont dat is ook een heel groot voordeel! Graag wil je alles op je eigen tempo doen. T.V programma’s eten enzo. Ik eet ook geregeld bij familie omdat ik dat gezellig vindt! Mijn moeder en ik hebben bijna altijd de zelfde interesses!

Dus ik wil jullie mee geven denk zo veel mogelijk in mogelijkheden!

Want je word daar een vrolijker mens van. En je let dan meer op je eigen houding en je wilt je dan niet zo snel storen aan negatief zijn van iemand anders zijn gedrag.

Geloof mij nu maar nergens bij niemand niet is het volmaakt.

Dan bedoel ik daar mee te zeggen, waarom jaloers zijn op iemand die al heel snel financieel vrijheid heeft. Dus bijvoorbeeld 19 jaar is als hij dat bereikt! Het kan ook zo zijn dat die persoon er op den duur genoeg van zal hebben. Omdat het eentonig is en niet weet hoe zijn leven was geweest als er meer afwisseling in was dus bijvoorbeeld eerst hele vervelende situatie kent en op latere leeft tijd vijftig jaar en ouder pas financieel on afhankelijkheid bereikt. Zeg nu zelf dat kan toch veel moeier zijn.

Ja beetje bij beetje verwacht ik er slimmer uit te zullen komen.

Hoe ouder je word hoe belangrijker het leven is om positief te willen zijn. Vooral tegen jezelf willen zeggen ,als je in het negatief rond hangt. Kom op Wilbert niet zo zitten zeuren, het komt wel goed!

Wat heeft daar redelijk veel aan bijgedragen dat ik nu al een paar weken zo ben?

Ik slik al weer een maand of drie medicatie, en dat lucht echt wel op. Ik ben er ieder geval op voor uit gegaan!

Zo wil ik jullie nog het laatste mee geven over denk in mogelijkheden.

Ga eens goed bij jezelf na wat er wel positief is.Dan zul je zien dat er veel meer positiefs op je weg zal komen al is het vooral dat mensen je meer gaan waarderen en vele maal meer empathie zullen geven aan positiviteit!

Doe er iets mee?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>