Zo vind ik,iedereen heeft iets!

Omroep Brabant T.V , de Diamantjes!

Ja de Diamantjes t.v uitzending is heel leuk en heel nuttig om naar te kijken ! Om even terug te koppelen,iedereen heeft wel iets ,wat hij of zei niet kan!

 

Afbeeldingsresultaat voor De Diamantjes

In die t.v uitzending laten ze als volgt zien!

Laten ze de vijf Diamantjes zien en volgen hun op de voet mee, in hun dagelijks leven. Betreft het werk wat ze kunnen doen en hoe ieder zijn eigen aanpak heeft en geholpen wordt,tijdens het werk! Soms komt de realiteit naar voren dat die persoon tijdens het werk er even doorheen zit . Ja dat is ontzettend begrijpelijk.Zelfstandig willen werken vergt toch de nodige concentratie! Ik heb daar ook wel zo nu en dan last van. Maar ik zeg er dan ook iets van!

 

 

 

Nu over wat die persoon prive┬┤┬┤ kwijt wilt.

Er word vaak iets besproken over thuis situatie en met wie je omgaat. Hoe je de dagen invult wat je graag doet als je vrij bent.Betreft hobby’s. Of vrijwilligers werk doet ! En iets over je vervoersmiddel bespreekt. Zoals auto of brommer!

 

Ja alleen maar lof!

Niemand is bang om even een interview te houden! Het gaat iedereen nog heel goed af van de Diamantjes!

 

Wat mij er veders in aanspreekt?

Idee’n op doen met bijna zelf gestemde mensen. Wat beperking,iedereen heeft een beperking! Wat ik belangrijk vind aan die serie,dat je eigen kunt ontspannen om verschillende wijken in Tilburg te zien! Ja dat spreek mij enorm aan! Ik hou stiekem wel van het stads leven! Ook vind ik het heel knap dat hun zo ontzettend positief zijn!!! Heerlijk om dat plat Tilburgs dialect te horren.Met grappen en grollen!

Jazeker goed dat iedereen met sociale vaardigheden kan omgaan !

Wie ben jij en hoe ga jij met je dagelijks leven om en wat vind jij belangrijk in je leven. Wat voor werk doe jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>