Ik vind het fijn als het in mijn huis lekker ruikt!

De geur die uit de spuitbus komt is een zoete geur.

Zo vind ik de geur wat van mango en Citrus hebben. Door het knijpsysteem (wat ik erg fijn vind), komt het geurtje er niet zo krachtig uit. Doordat er een soort verstuiver op zit, gebruik je denk ik minder spray dan bij een normale bus (maar het is wel een echte spuitbus).

Ik spuit de spray in verschillende ruimten in mijn huis.

want hier is hij ook voor gemaakt. De geur blijft een paar uurtjes hangen. Mijn huis heeft dan voor een paar dagen geen vieze reuk meer, want als je gewend raakt aan de geur ruik je het niet, maar ruik je ook de vieze luchtjes niet meer. Ik geef deze spuitbus een zeven als cijfer. Dit omdat de kleur en het motief niet verklapt wat voor geurtje er in die bus zit, dit vind ik jammer omdat de inhoud goed is maar dat weet je van tevoren niet. De spray die ik het liefst gebruik is van het merk ‘Ambi Pur’ (de ‘Japan Tatami’ uitvoering) en hij is denk ik bij bijna alle drogisten en drogist webshops te krijgen.

Waar mee laten jullie het huis lekker mee ruiken?

One thought on “Ik vind het fijn als het in mijn huis lekker ruikt!

  1. Jessie
    Firefox 53.0 Firefox 53.0 Windows 10 x64 Edition Windows 10 x64 Edition
    Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:53.0) Gecko/20100101 Firefox/53.0

    Net gezette koffie en eigengebakken brood, cake of appeltaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>