Investeren in jezelf

Investeren

Zo heb ik heel veel geld vrij gemaakt voor workshops, opleidingen, rijbewijs enzo! Nu zal ik jullie daar wat  over vertellen! Jammer genoeg waren mijn ouders wat strenger en sceptisch over het aantal onderwerpen wat ik in het leven kon behalen! Dus het komt er op neer dat ik de grootste doelen voor mijn leven die ik wil behalen (aan studie of workshops zoals Multi Level Marketing, twee soorten handel zoals gezonde voedingssupplementen, Thuisblokker met promotie materialen, de zakelijke bijeenkomsten en reizen) zelf moest betalen! En nu ik met mijn blogwebsite meegerekend op totale kosten kom van €8000,- zeker wel!

Steun

Eigenlijk vind ik dat raar! Juist iemand die talenten heeft moet beloond worden door zijn ouders! Wat voor die persoon in de toekomst is weggelegd zoals alles op het gebied van sport of t.v. waar je je beroep van kunt maken. Juist iemand die talenten heeft moet beloond worden door zijn ouders! Dit is het enige onderdeel maar wel het belangrijkste onderdeel. Wat mijn moeder spijtig genoeg niet begrijpt en waarin wij van menig verschillen! Voor de rest doet ze heel veel voor mij! Uitzondering: mijn rijbewijs! Daar kreeg ik een gedeelte van mijn theorie vergoed! Mijn moeder zei ook dat ze daar geen geld voor had om mij daarmee te helpen! Dat is dan ook een reden! Maar ze is heel lief en steunt mij in andere situaties!!!

Wat doen jouw ouders voor jou of waar helpen jouw ouders jou mee?