Last van duizeligheid wat mij over komt.

Zo loop ik al ontzettend lang met klachten over duizeligheid.

Via mijn huisarts ben ik uiteindelijk op de gedachte gekomen om er iets mee te gaan doen. Nu komt het, diezelfde dag ging ik naar mijn zus toe en vertelde mijn verhaal over wat ik mankeer. Want zij is fysiotherapeute en in haar vakgebied heel sterk!

Zo zei ik dat ik last heb van duizeligheid.

En kwam bij mijn huisarts voor oorsuizen, vertelde ik en ik vertelde dat ik naar de fysio moest. Toen werd mij verteld dat er iets in mijn oor kamer niet goed zat. “Oh,” zei mijn zus “dat heeft met kristalletjes te maken die de kristalletjeskamer verlaten, waardoor je je dan vaker op een dag duizelig voelt. De naam van die beperking heet Bppd  Brandt-paroff. Dat liet mijn zus op haar telefoontje zien met een filmpje er bij!

Een dag later vertelde ik het bij de fysio.

Ja, zegt ze daar heb ik wel eens over gehoord! Toen ook nog even opgezocht en besproken. Na de behandeling ga ik jou testen of jij dan duizelig wordt en of je ogen goed staan!

Toen bleek alles in orde te zijn.

Er werd wel verteld wat ik voor oefeningen moest blijven doen. En de filmpjes goed bekijken wat ik moet doen, betreft de oefeningen. Zo werd mij duidelijk vertelt dat ik die oefeningen niet voor mijn werk moet uit voeren. Maar alleen wanneer ik dagelijks ontspannen aan die oefeningen kan gaan beginnen! Anders zou ik heel duizelig naar mijn werk gaan ! Dus dat wilde zij mij heel duidelijk mee geven dat dat niet de bedoeling is!

Mocht jij ook dit soort beperkingen hebben vraag duidelijk om advies!

Ga nooit zelf doktertje spelen, dus vraag bij vakkundige mensen om advies ! Bij iedereen ligt dat helemaal anders ! Veel succes bij het uitzoeken van de diagnose.