Medicatie

Hoe ik met mijn  medicatie om?

Bij het willen gebruiken van mijn  medicatie? Is het wel belangrijk om eerst goed op de hoogte te zijn van Wat het voor mij of voor jou kan gaan betekenen ! Dus zeg niet meteen ja tegen medicatie!

Er volgen eerst nog meerderen gesprekken over medicatie.Bij mij zo wie zo ! Ik had medicatie aangevraagd .voor prikkels in mijn hooft te dempen! Dus dat die medicatie er voor zorgt dat ik mij dagelijks beter ga voelen en minder moe wordt en dat mijn hoofd pijn minder wordt! Dus dat ik  meer rust krijg in mijn hoofd!

Wel heb ik in het begin bijwerkingen ga had!

Zoals,enorme veel spierpijn in je benen! En dat al met een half medicijn! Ik kreeg te horen dat het niet erg was maar ik moest het wel in de gaten blijven houden.Het duurde gelukkig maar een dag dat ik spier pijn had! Met de eerste verpakking medicatie ging ik aan de slag en moest naar een maandje weer terug komen bij de psycholoog! En ik sprak over mijn ervaringen met het gebruik van de medicatie.En was nog niet te vrede met mijn bevindingen. Dus ging ik over na een hele tablet per dag. Om nog minder prikkels te voelen die pijnlijk zijn in mijn hoofd!

Mij totaal beeld nu met het gebruik.

Positief.

situatie’s wat meer rust in mijn hoofd. s ‘morgens vroeg.Je iets minder druk maken over situaties dus wat helderder voelt zonder dat je elke keer het idee hebt dat je slaapt of moe bent!

Negatieve.

situatie’s Komen pas in de voor middag. Dan word ik wel wat meer moe en kan dan het over zicht kwijt raken betreft mijn werk Dan voel ik mij duizelig worden in mijn hoofd. En is dan ook namelijk goed dat ik maar drie uurtjes per dag werk lever in mijn magazijntje. Waar ik dan gelukkig met niet al te veel mensen werk.Heel af en toe komen er wat collega’s langs. Na die drie uurtjes werken moet ik echt s’middags even een paar uurtjes rust houden dus even op bed gaan liggen! Mijn autisme heet de klassieke,autisme.

Ik heb wel vertrouwen dat het goed zal komen met mij!

Vaak hebben die omstandigheden even hun tijd nodig ! Wat weet jij van medicatie af. Of gebruiken jullie geen medicatie?

Iedereen succes met het invullen van je dag indeling !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>