Mijn zelf geschreven boek!

Wilbert Vis

Hoe is het om met autisme en een lichte verstandelijke beperking?

Je ondervindt veel obstakels, op allerlei gebieden: Hoe moet ik me gedragen? Hoe leg ik sociale contacten? Zoals iedereen denk ik ook aan een carrière, want ik heb net zoals de rest ook dromen. Bijvoorbeeld over een fijn huis en een mooie auto. Ik wil ook graag populair zijn en vrienden hebben. En ik wil ook graag een leuke vriendin, iemand die me begrijpt.

Of ik denk dat me dit niet gaat lukken?

Ik sluit nooit iets uit en zeg: zoekt en gij zult vinden! In dit boek lees je alles over mijn zoektocht én de manier waarop ik mijn leven leef. Met een flinke dosis energie, goede zin én doorzettingsvermogen!

Lijkt het je leuk om wat meer over mijn achtergrond te weten te komen? Dan is mijn boekje te koop!

Als je er één wil kopen kan je mailen naar info@wilbertvis.nl. Mijn boekje bij mij thuis of in de winkel kosten ze € 8,00 via online €10-

Ben je positief over mijn reviews,en praat je graag over een onderwerp wat je van mij gelezen hebt? Dan mag je het anderen vertellen, want misschien help je anderen daar ook mee.

Zo sta ik ook open om met schrijvers die boeken over mijn doelgroep schrijft te bespreken.

Hoe we samen boeken van elkaar kunnen promoten. Zoals een banner te plaatsen via mijn website als provisie tool. En uiteindelijk bespreken wat ieders deel van de winst is. Lijkt het je wat om dit met mij te bespreken? Ook moet ik kijken of er veel belangstelling daarvoor is. Dan wacht ik uw reactie af.

 

 

2 thoughts on “Mijn zelf geschreven boek!

 1. Google Chrome 45.0.2454.101 Google Chrome 45.0.2454.101 Windows 7 x64 Edition Windows 7 x64 Edition
  Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.101 Safari/537.36

  Super goed van je man! Wij zijn twee dezelfde want ik heb ook autisme en een licht verstandelijke beperking! Ik heb net als jij ook een blog over hoe ik de wereld zie en wat ik allemaal mee maak! Ik vind jou blog geweldig! Super goed van je om jezelf zo kwetsbaar op te stellen! Ik ga je volgen!
  Neem je ook een kijkje op mijn blog?
  Groetjes Yoni

 2. IEMobile 11.0 IEMobile 11.0 Windows Phone 8.1 Windows Phone 8.1
  Mozilla/5.0 (Mobile; Windows Phone 8.1; Android 4.0; ARM; Trident/7.0; Touch; rv:11.0; IEMobile/11.0; Microsoft; Lumia 640 LTE) like iPhone OS 7_0_3 Mac OS X AppleWebKit/537 (KHTML, like Gecko) Mobile Safari/537

  Hi Wilbert, jij bent mij gaan volgen op twitter. Ik check jouw bio, je website en word blij van jou. Ik zie je filmpje en denk:”Wat? Verstandelijke beperking?” Je bent slimmer dan veel twitteraars op twitter. Ik word blij van jou….en je boek ga ik absoluut bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>