Mijn Onverwachte hosting kosten!

Vanaf een paar maanden geleden ben ik over gestapt naar een ander webhosting!

Zo vernam ik dat ik het juiste bedrag al had betaald via Ideal internet bankieren! Maar dat was niet zo! Ik kreeg onverwachte kosten voor de verhuizing. Wel wat raar als je een paar honderd meter verder collega’s van elkaar bent. Starthosting en yourhosting bevind zich in Zwolle onder een dak dus die twee bedrijven hebben een adres op een locatie. Ik vertelde waar ik tegen aanloop en vertelde wat mijn gevoel is als je een verstandelijke beperking hebt en dat ik het gevoel krijg dat ik onrespectvol behandeld word en dat ik hetzelfde behandeld word als mensen zonder beperking dat ik het niet eerlijk vind. Omdat hun prikkel vrij zijn en het beter kunnen begrijpen als er iets is afgesproken. Want ik ben niet technisch op het gebied van producten af nemen! Dus iemand met een hoger IQ kan er iets meer mee dan ik!

Dus hij legt het in Jip en Janneke taal uit wat het voor mij betekent!

Maar ik begrijp het dan eigenlijk nog niet en ik wil het als laatste ook niet begrijpen want het is veel te commercieel met regels die ze niet helemaal naar mijn zin kunnen aan passen. Ik moet wel zeggen met de betaling kreeg ik de administratie kosten er af en mag er drie maanden over doen om een rekening te betalen van €151,40 als een hele lichte troost!

Waarom ik over gestapt ben, heb ik een heel duidelijk en makkelijk antwoord voor!

Zoals jullie weten wil ik het allerbeste voor mijn blog website.Dus zoveel mogelijk lezers en mensen die uiteindelijk via de derde partij iets bij hun kopen waar ik dan van mee profiteer! Betreft verdiensten!

Ja,ha dat is mijn illusie!

Ik had ook vooraf het in een cursus wordpress geleerd om met die onderdelen te onderhandelen! Dus je wilt vele malen meer resultaat boeken dan kun je het beste naar een andere hosting kijken die,die onderdelen wel beheerd zoals een ssl certificaat, Enzo!

Eind conclusie,vanaf 16-6-2017 toen ik een extra rekening kreeg vind ik yourhosting niet meer zo populair en zal die hosting dan niet snel aan bevelen aan mijn lezers!

Nu het volgende er word beweerd dat je alleen een domein naam maar nodig hebt en meer niet?

Zo heb ik zelf daar helemaal geen ervaring mee!

One thought on “Mijn Onverwachte hosting kosten!

  1. Jessie
    Firefox 53.0 Firefox 53.0 Windows 10 x64 Edition Windows 10 x64 Edition
    Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:53.0) Gecko/20100101 Firefox/53.0

    Stoer dat je ze jouw verhaal hebt verteld. En die administratiekosten hoef je mooi niet te betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>