Trots op de voetbal vrouwen?

Ja Zo ben ik trots op de voetbal vrouwen!

 

Spelen nu zover ik weet voor het eerst in de halve E.K finalen. Echt spreek ik mijn hele groten bewondering uit ! zo vind ik dat helemaal geweldig! En volg die Vier wedstrijden heel precies!

Het is blijkbaar voor iedereen nog nieuw om naar te kijken.

Ja ze zijn dan nog bezig met top voetbal maar ze gedragen zich ontzettend volwassen en ontzettend sportief.Daar kan iedere sporter nog heel veel van leren ! Dus daar bedoel ik mee gun elkaar iets ! En ben niet alleen op het voetbalveld. En wordt niet te snel boos bij een andere tegen speler . Ja ik persoonlijk vindt dat er ontzettend volwassen mee omgegaan ! Zelfs de trainster die het goed en netjes kan verwoorden zonder er op voor uit te lopen ! Dat zie je maar ook weinig trainers doen in het voetbal.Of ze reageren te vel naar de voetballers !

Ik sta er niet raar van te kijken als ik over een kleinen periode voor de vrouwen ga kiezen.

Zo erg ik mij , heel vaak aan het Nederlands elftal bij de heren ! Als hun slim zijn gaan zij uitgebreid naar het dames voetbal kijken enĀ analyseren , hoe hun er ook beter van kunnen gaan worden! Door niet zo vel te reageren en te leren van je fouten en wat sportiever met elkaar om te gaan.Dus niet te veel eigendunk te hebben.En niet na afloop te zeggen dat die bal van koers verandert .Dat is meestal niet juist omdat op te noemen naar mijn gevoel!

Mogen voetbal vrouwen even veel verdienen dan de manen?

Wel als ze deze lijn door trekken en maar wedstrijden blijven winnen. En dan wel die spelsters goed selecteren van wie er in aanmerking gaat komen om meerdere miljoenen per jaar te gaan verdienen!

Bij manen voetbal erg ik mij dood wat sommige spelers verdienen die in mijn ogen het niet waar zijn ! Ik ga geen namen noemen maar ik weet het maar al te goed ! Zo vind ik dat zij daar beter een goede selectie kunnen trekken. En al heeft iemand genoeg verdient laat die persoon dan keuren .Of die nog in aanmerking kan komen voor een bepaald jaar salaris.

Dat is mijn menig.Het gaat allemaal te gemakkelijk en is van zelfs sprekend geworden!

Wat is jullie eerste indruk van mijn verhaal? En wat is jullie mening daar op? Of kijken jullie zo wie zo wel naar voetbal.

Of andere sporten waar jullie en voorkeur naar hebben?!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>