verschillende overnachtingen,die ik beleef.

Avontuurlijke overnachtingen, wat voor verschillende overnachtingen heb ik mee gemaakt?

Voorbeelden van overnachtingen kunnen verschillen van avontuurlijk tot ontzettend luxe overnachtingen.

Nu ga ik jullie iets vertellen over mijn speciale overnachtingen, van heel simpel avontuurlijk tot bijzonder avontuurlijk tot wat luxe en heel luxe!

Het begon bij de scouting. Zo gingen we vaak met die vereniging op kamp dus gingen we af en toe in de open lucht slapen. Daar hadden ze een plastic zeil in de duinen gelegd waar iedereen kon overnachten dus je keek ‘s nachts naar de sterren. Ook hebben we vaak in een tent geslapen.

Paarden kamp in de manege. In de manege gingen wij de nacht in het hooi doorbrengen. Dat was wel bijzonder!

Toen ik nog op een jongerenkoor zat heb ik ook een paar keer de nacht op een verschillende manier beleefd. Een keer in tenten overnacht. Dat was in Duitsland bij een   familielid van de groep waar we die week een optreden hadden! En een keer in een stapel bed in sporthuis-centrum.

Toen ik vijftien of zestien jaar was ging ik met een groep van mijn eigen leeftijd trekken door Engeland. En gingen overnachten in een herberg of bij een gast gezin! Daar lagen we in een zaaltje op normale bedden of stapelbedden!

Ook met een jongerengroep naar Zuid-Frankrijk geweest op een camping in een tentje!

In mijn twintiger/dertiger jaren ben ik vaak met vrienden en alleen op vakantie geweest. We hadden toen een drie sterren hotel met simpele bedden. Alleen heb ik ook een bijzondere gelegenheid gevonden, dat was een bed en breakgast in België, in de buurt van Turnhout, namelijk Kasterlee!

Zo heb ik ook een keertje tijdens mijn veertigste verjaardag in een luxe 5 sterren hotel mogen slapen. Dat kreeg ik van mijn moeder cadeau!

Misschien bestaan er ook wel thema overnachtingen, zoals thema feesten! Er zijn zoveel mogelijkheden om de nacht door te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>