Wat weet ik van de slimste mens?

Je wordt door drie personen op de proef gesteld.

Zo volg ik het programma .En uit eindelijk komt daar een winnaar uit! Wie uit eindelijk de slimste mens van de dag word! En een ticket krijgt voor de volgende ronden!

De vragen die er over gesteld worden gaan voornamelijk over een persoon of onderwerp.

Wat weet jij hier over te vertellen? En een foto ronden. Ook hebben ze een puzzel over  drie trefwoorden. Even in het kort zoek het woord op van elke drie woorden die over een komt met dat ene woord. Het heet dan ook een puzzel woord wat uit 12 woorden bestaat dus zoek dan totaal drie trefwoorden woorden van de gehelen puzzel op! En dan heb je de uitkomst van die hele puzzel!

Het lijkt heel simpel om het woord te raden maar dat is het niet!

Ik heb in die paar jaar maar vier keer het woord geraden van die puzzel! Ja zo moeilijk vind ik  dat. De foto’s raden op verschillende onderwerpen gaat mij beter af! Of een enkel keertje als het over een persoon gaat.

De finalen ronden uiteindelijk de seconden ’s ,van die ander medespeler op nul weten te zetten.

Zodat je uiteindelijk de winnaar bent! Dus het wel vereerden ticket voor de volgende ronden hebt verdient. Zo vind ik het jammer als een kandidaten na zoveel rondes er uit is mocht ik haar spontaan vinden?

Wie van jullie kijkt ook naar programma’s  waar je een hele hoop van kan leren?

Vertel mij wat jou beleving daar bij is, en hoe ga je met je emotie om als je het fout raad. Mocht je met iemand aan het spel deel nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>