Wie is Wilbert Vis?

Ik ben Wilbert Vis, ik ben 42 jaar en heb een licht verstandelijke beperking en autisme.

Ik woon zelfstandig in een appartement in Berkel-Enschot. Dit valt onder de gemeente Tilburg. Ik ben ondernemend, ik ga zo nu en dan alleen op vakantie met singlereizen want reizen maken doe ik ontzettend graag! Meestal het liefst binnen Europa. Als ik straks meer geld te besteden heb zou ik graag ook een paar landen buiten Europa bezoeken zoals Dubai of verder weg naar Australië. Ik spreek regelmatig af met familie en ik werk 24 uur per week bij een supermarkt. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, darten op t.v. volgen, dagjes weg, op een terrasje zitten, naar de film, kroeg of disco gaan.

Mijn blog.

Voor het schrijven van mijn blog krijg ik hulp bij het verzinnen, schrijven en posten van leuke blogs. Mijn blogs gaan onder andere over mijn vrije tijd, mijn werk en de dingen die me bezig houden. Maar ook hoe ik mezelf zie, hoe ik anderen zie en hoe ik ontwikkel. Ik richt mijn blog op mensen die overgevoelig zijn en zich moeilijk kunnen ontspannen. Ik wil vooral bereid zijn om dat te verbeteren bij mezelf, en hopelijk ook bij de lezers!
Het verzinnen van een onderwerp dat veel mensen aanspreekt is voor mij niet zo makkelijk. Samen met mijn hulp probeer ik leuke onderwerpen te verzinnen en een mooie blog te schrijven! Soms schrijf ik nog weleens blogs in mijn eentje, bijvoorbeeld wanneer mijn hulp op vakantie is. Nu even het seo onderdeel wat ook belangrijk voor succes kan zorgen.

http://www.paypro.nl/producten/Scoor_Hoger_in_Google_SEO_Campagne/47196/56726

 

Wat wil ik met mijn blog bereiken?

Met mijn blog wil ik vooral mensen bereiken die overgevoelig zijn. Het is natuurlijk leuk als de onderwerpen waar ik over schrijf de lezers aanspreekt.

Dus iedereen over de hele wereld is van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>