Geluk voor mij: positief in het leven staan

Gelukkig zijn en positief in het leven staan = Geluk voor mij

'Geluk voor mij' hoeft niet hetzelfde te zijn als 'geluk voor jou'. Geluk is voor iedereen anders. Het kan bestaan uit het streven naar geld, een groot huis of een mooie auto. Deze drijfveren brengen vaak geluk op korte termijn, omdat we gewend raken aan het grote huis of de mooie auto en willen vervolgens nog groter en mooier. Om op lange termijn gelukkig te zijn is het belangrijk om verbindingen te creëren met andere mensen, je passie te volgen en vrij te zijn van mentale onrust. Door positief te zijn kan je het stukje geluk in je leven zelf bepalen.

Door geluk je dromen bereiken

Iedereen streeft naar geluk. Geluk in de liefde, geluk in relaties, geluk in het hebben van voldoende middelen om je doelen te kunnen bereiken. Voor iedereen betekent gelukkig zijn iets anders. In mijn blogs schrijf ik veel over wat mij gelukkig maakt, over mijn doelen en over mijn dromen. Voor mij betekent ‘geluk’ dat ik positief in het leven sta en dat ik mijn leven kan inrichten zoals ik dat wil. Positief in het leven staan vormt voor mij een belangrijk middel om mijn doelen te bereiken. Deze boodschap wil ik graag met andere delen. Wil je weten wat voor mij geluk betekent? Lees hier mijn persoonlijke blog.

Wil je meer informatie over het creëren van geluk? Ontdek hier effectieve technieken over de sleutels van geluk en succes. 

Wil je ook graag je bedrijf promoten en ben je geïnteresseerd om samen te werken? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertaal de website