Mijn zelfgeschreven boek

Een leven met Autisme en Lichte Verstandelijke beperking

In mijn boek omschrijf hoe het is om te leven met autisme en een lichte verstandelijke beperking. In mijn dagelijks leven ervaar ik diverse obstakels, zoals: hoe moet ik me gedragen? Hoe leg ik sociale contacten? Daarnaast heb ik, zoals iedereen, dromen en doelen die ik graag zou willen realiseren. Ik denk ook aan een carrière, een mooie auto en een fijn huis. Ik wil ook graag populair zijn, vrienden hebben en een leuke vriendin, iemand die mij begrijpt. In mijn boek lees je alles over hoe ik met deze obstakels om ga. Het boek gaat over mijn zoektocht en hoe ik in het leven sta, namelijk met een flinke dosis energie, goede zin en doorzettingsvermogen!

Boek Wilbert Vis

Ben je geïnteresseerd in mijn boek? Het boek is online en offline verkrijgbaar.

In de winkel of bij mij thuis kost het boek €8,-. Online kost het boek €10,-. 

Geïnteresseerd in het onderwerp? Geeft het door!

Ik wil door middel van mijn boek en blogs, zoveel mogelijk mensen bereiken en helpen met mijn inspirerende levensverhaal. Heb jij een positieve reactie of review geplaatst? Of praat je graag over een onderwerp waar ik over heb geschreven? Deel je ervaringen met andere, zodat we samen zoveel mogelijk mensen kunnen helpen!

Daarnaast kom ik graag in contact met andere schrijvers die één of meerdere boeken hebben geschreven over autisme en/of lichte verstandelijke beperking. Door het promoten van elkaars boeken kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een banner via mijn website als provisie tool. Wanneer je hier belangstelling voor hebt, kom ik graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Dus aarzel niet en neem contact met mij op. 

Wil je meer achtergrondinformatie over mijn zelfgeschreven boek? Bekijk dan het interview waarin ik mijn boek bespreek!

Vertaal de website