Mijn gevoel zegt?

2 reacties

 1. Agneta schreef:

  Hallo Wilbert,

  Ik kwam op je blog via FB Blogmagazine. Was wel benieuwd naar een mannelijke blogger en zijn visie op de dingen. Dit onderwerp is meteen eentje waar zeker enige discussie over kan bestaan natuurlijk. Ik ben het met je eens dat iedereen zijn sterke kanten moet kunnen ontplooien. Ook dat iedereen met wat voor soort beperking die ook heeft wat van zijn leven zou moeten maken. Hopelijk lukt het jou met jou beperkingen dit ook volop te doen.

  Wel heb ik wat, hopelijk vat je het zo wel op, opbouwende feedback voor je. Ik heb bij je stukken wat moeite met lezen doordat alles aan elkaar is. Misschien kun je, als je dat zou willen, werken met alinea’s. Zoals je heel mooi rechts hebt gedaan bij de welkom op je blog tekst. Die is mooi overzichtelijk.

  Verder veel plezier met bloggen!

  Agneta

 2. Wilbert Vis schreef:

  Hoi,
  Met Wilbert.

  Bedankt voor je positief berichtje.
  Hier heb ik echt iets aan.
  Ik heb gelijk jou idee mee genomen.

  M.V.G
  Wilbert Vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vertaal de website