Over Wilbert Vis

Wie is Wilbert Vis?

Welkom! Leuk dat je mijn persoonlijke website bezoekt. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Wilbert Vis. Geboren op 7 mei 1974 en ik heb een licht verstandelijke beperking en autisme. Ik woon zelfstandig in een appartement in Berkel-Enschot, een dorp vlakbij Tilburg. Wat doe ik het liefste in mijn vrije tijd? Ik ben ondernemend ingesteld en ik reis ontzettend graag, het liefste binnen Europa. Ik ga zo nu en dan alleen op vakantie met singlereizen. Als ik meer geld te besteden heb, wil ik graag buiten Europa op vakantie gaan, zoals Dubai of Australië. Naast reizen spreek ik regelmatig af met familie en werk ik 24 uur per week bij een supermarkt. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek of volg ik darten op de TV. Andere hobby’s zijn dagjes weg, op een terrasje zitten, naar de film, de kroeg of naar de disco gaan. In mijn blogs schrijf ik over mijn reizen, interesses en hobby’s. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier mijn persoonlijke blogs!

Wat wil ik met mijn blog bereiken?

Ik schrijf persoonlijke blogs over mijn beperking en prikkelverwerking. Door middel van het opschrijven en het delen van mijn eigen ervaringen, wil ik graag andere mensen die overgevoelig zijn helpen. Samen met mijn hulp probeer ik leuke onderwerpen te verzinnen die andere aanspreken. Het verzinnen van interessante onderwerpen is voor mij niet heel makkelijk, maar samen met mijn hulp of in mijn eentje lukt het mij om leuke blogs te schrijven. Ik hoop dat ik mensen die overgevoelig zijn bereik met mijn blogs en kan helpen ontspannen. Heb je een onderwerp waar je graag wilt dat ik over schrijf? Laat mij dit weten! Wie weet schrijf ik mijn volgende blog over jouw onderwerp! Naast mijn blogs, heb ik ook een boek geschreven. Het boek gaat over mijn leven met autisme en een licht verstandelijke beperking. Ik wil met behulp van mijn blog en mijn boek zo veel mogelijk mensen helpen, dus iedereen over de hele wereld is van harte welkom!

Naast het schrijven van blogs, werk ik ook samen met andere bedrijven. Hoe meer mensen ik kan bereiken, hoe beter! SEO is een belangrijk onderdeel om meer bezoekers naar mijn website te krijgen. Als je hier meer over wilt weten, verwijs ik je graag door naar de onderstaande link:

http://www.paypro.nl/producten/Scoor_Hoger_in_Google_SEO_Campagne/47196/56726

Wil je ook graag je bedrijf promoten en ben je geïnteresseerd om samen te werken? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertaal de website